Tiedotteet

7.5.2021
Tiedote

Huumeiden käyttö voi olla kenen tahansa ongelma

Lahden Kokoomus järjestää Facebook -live keskustelun otsikolla Huumeongelmat ja turvallisuus Lahdessa. Tapahtumaan voi osallistua Lahden Kokoomuksen facebooksivulla ja tallenteen voi katsoa jälikäteen Lahden Kokoomuksen facebookin tapahtumista. Huumeiden käyttö voi olla kenen tahansa ongelma, pahimmillaan se on vakava päihdesairaus. Huumeet ovat kuitenkin erityisesti nuorten ongelma, josta kadulla näkyy vain jäävuoren huippu.
4.5.2021
Tiedote

Lahden Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat 4.5.2021

Tiedote 4.5.2021 Lahden Kokoomuksella on kuntavaaleissa täysi lista eli 88 ehdokasta.
1.5.2021
Tiedote

Lahden Kokoomuksen kunnallisjärjestön hallituksen puheenjohtajan vappupuhe

Olemme pandemian pakotettuina joutuneet opettelemaan uuden tavan käydä vuoropuhelua sekä uuden tavan keskustella. Toisaalta yhteisten asioiden äärelle niin työelämässä, luottamustehtävissä kuin perheen ja ystävienkin kesken on nyt helppoa tulla etänä pitkienkin välimatkojen päästä, mutta toisaalta niin paljon varmasti jää sanomatta, kokematta, tuntematta ja myös keskustelematta.
23.3.2021
Tiedote

Varhaiskasvatuksen palvelusetelien arvoista

Kaupunginhallituksen kokouksessa 22.3. käytiin pitkä keskustelu liittyen varhaiskasvatukseen ja sen säästötavoitteiden toteuttamismalleihin. Sivistyslautakunta päätti viimeisimmässä kokouksessaan pienentää palvelusetelin arvoa.
22.3.2021
Tiedote

Kokoomus tuo yhteiseen pöytään ratkaisuja

Ehdokasporukka on sekä taloudellisesti että inhimillisesti vastuullista tulevaisuutta tekevien ehdokkaiden lista. Erityisen iloinen olen siitä, miten tämä porukka on alusta lähtien osoittanut kertakaikkisen kiitettävää yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa sitoutumisesta yhteisten asioiden hoitoon sekä kampanjointiin.
10.3.2021
Tiedote

Lahdessa kokoomusnuoret tavoittelevat yhtä valtuustopaikkaa

9.3.2021
Tiedote

Lahden Kokoomus nimesi täyden 88 ehdokkaan listan kuntavaaliehdokkaita - ehdokkaiden asettelussa kunnianhimosta ei tingitty missään vaiheessa

Lahden kokoomus on nimennyt viimeiset ehdokkaansa kesällä käytäviin kuntavaaleihin. Asetettu tavoite monipuolisesta, laadukkaasta ja uusiutuvasta 88 ehdokkaan listasta onnistui yli odotusten.
6.3.2021
Tiedote

Kokoomus: Vaalien siirtäminen on raskas epäonnistuminen oikeusministeriöltä ja hallitukselta

Kokoomus pitää vaalien mahdollista siirtämistä raskaana epäonnistumisena oikeusministeriöltä ja hallitukselta. Oikeusministeriön varautuminen on koko vaaleihin valmistautumisen ajan ollut puutteellista. Kokoomuksen puoluehallitus käsitteli asiaa lauantaina.
2.3.2021
Tiedote

Lahden Kokoomuksen valtuustoryhmä jättää valtuustoaloitteen Etelä-Karjalan mallin käyttöönotosta lainvastaisiin tekoihin puuttumiseksi kouluissa

Lahden, niin kuin minkä tahansa kunnan pitäisi olla maailman paras kasvupaikka lapselle. Kaikille se ei sitä valitettavasti vielä ole. Kiusaaminen on sitkeä ongelma, joka pesii edelleen yhteiskunnassamme ja kouluissa.
25.2.2021
Tiedote

Lahden Kokoomus nimennyt jo 80 ehdokasta kevään kuntavaaleihin - yli 60% ehdokkaista uusia

23.2.2021

Lahden Kokoomus vaatii parempaa kilpailutus- ja osto-osaamista kaupungin julkisissa hankinnoissa. 

Lue lisää
20.2.2021

Kokoomus ei halua heikentää varhaiskasvatusta, tuottavien toimijoiden asemaa ja lasten hyvää hoitoa.

Lue lisää
5.2.2021

Huhtikuun vaaleihin asetettu 68 ehdokasta

Lue lisää