Tiedotteet

27.7.2021
Tiedote

Luottamustehtäväpaikat jaetaan Lahdessa oikeudenmukaisesti ja tehokkuutta lisäten

Sosialidemokraattien, kokoomuksen ja perussuomalaisten valtuustoryhmät ovat jakaneet Lahden luottamuspaikat vaalitulosta kunnioittaen, oikeudenmukaisesti ja hyvässä yhteistyössä. Jako on ollut demokraattinen ja kuntalain mukainen. Valtuuston enemmistö on päätynyt luottamuspaikkajaossa kymmenjäsenisyyteen, jotta päätöksenteko tehostuu ja kustannukset veronmaksajille kevenevät.
12.5.2021
Tiedote

Koronan jälkeinen Suomi -avoin verkkokeskustelutilaisuus

Keskustelemassa ovat Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Lahden Kokoomuksen näkemyksiä keskustelun tuovat kunnallisjärjestön pj. Milla Bruneau, valtuustoryhmän pj. Toni Putula ja Lahden Elinvoima- ja työllisyysjaoston pj. Juha Rostedt. Tilaisuus lähetetään suorana keskiviikkona 12.5. klo 8:15 – 9:45 Lahden Kokoomuksen Facebook-sivuilla.
11.5.2021
Tiedote

Keskustelaan ikäihmisten asioista

Lahden Kokoomus järjestää Facebook -live keskustelun otsikolla PUHUTAAN IKÄIHMISTEN ASIOISTA. Tapahtuma on 11.5. klo 17.15.- 18.30. Keskustelu on nähtävissä Facebook -live tallenteena myös liven jälkeen.
7.5.2021
Tiedote

Huumeiden käyttö voi olla kenen tahansa ongelma

Lahden Kokoomus järjestää Facebook -live keskustelun otsikolla Huumeongelmat ja turvallisuus Lahdessa. Tapahtumaan voi osallistua Lahden Kokoomuksen facebooksivulla ja tallenteen voi katsoa jälikäteen Lahden Kokoomuksen facebookin tapahtumista. Huumeiden käyttö voi olla kenen tahansa ongelma, pahimmillaan se on vakava päihdesairaus. Huumeet ovat kuitenkin erityisesti nuorten ongelma, josta kadulla näkyy vain jäävuoren huippu.
4.5.2021
Tiedote

Lahden Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat 4.5.2021

Tiedote 4.5.2021 Lahden Kokoomuksella on kuntavaaleissa täysi lista eli 88 ehdokasta.
1.5.2021
Tiedote

Lahden Kokoomuksen kunnallisjärjestön hallituksen puheenjohtajan vappupuhe

Olemme pandemian pakotettuina joutuneet opettelemaan uuden tavan käydä vuoropuhelua sekä uuden tavan keskustella. Toisaalta yhteisten asioiden äärelle niin työelämässä, luottamustehtävissä kuin perheen ja ystävienkin kesken on nyt helppoa tulla etänä pitkienkin välimatkojen päästä, mutta toisaalta niin paljon varmasti jää sanomatta, kokematta, tuntematta ja myös keskustelematta.
23.3.2021
Tiedote

Varhaiskasvatuksen palvelusetelien arvoista

Kaupunginhallituksen kokouksessa 22.3. käytiin pitkä keskustelu liittyen varhaiskasvatukseen ja sen säästötavoitteiden toteuttamismalleihin. Sivistyslautakunta päätti viimeisimmässä kokouksessaan pienentää palvelusetelin arvoa.
22.3.2021
Tiedote

Kokoomus tuo yhteiseen pöytään ratkaisuja

Ehdokasporukka on sekä taloudellisesti että inhimillisesti vastuullista tulevaisuutta tekevien ehdokkaiden lista. Erityisen iloinen olen siitä, miten tämä porukka on alusta lähtien osoittanut kertakaikkisen kiitettävää yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa sitoutumisesta yhteisten asioiden hoitoon sekä kampanjointiin.
10.3.2021
Tiedote

Lahdessa kokoomusnuoret tavoittelevat yhtä valtuustopaikkaa

9.3.2021
Tiedote

Lahden Kokoomus nimesi täyden 88 ehdokkaan listan kuntavaaliehdokkaita - ehdokkaiden asettelussa kunnianhimosta ei tingitty missään vaiheessa

Lahden kokoomus on nimennyt viimeiset ehdokkaansa kesällä käytäviin kuntavaaleihin. Asetettu tavoite monipuolisesta, laadukkaasta ja uusiutuvasta 88 ehdokkaan listasta onnistui yli odotusten.
6.3.2021

Kokoomus: Vaalien siirtäminen on raskas epäonnistuminen oikeusministeriöltä ja hallitukselta

Lue lisää
2.3.2021

Lahden Kokoomuksen valtuustoryhmä jättää valtuustoaloitteen Etelä-Karjalan mallin käyttöönotosta lainvastaisiin tekoihin puuttumiseksi kouluissa

Lue lisää
25.2.2021

Lahden Kokoomus nimennyt jo 80 ehdokasta kevään kuntavaaleihin - yli 60% ehdokkaista uusia

Lue lisää
23.2.2021

Lahden Kokoomus vaatii parempaa kilpailutus- ja osto-osaamista kaupungin julkisissa hankinnoissa. 

Lue lisää
20.2.2021

Kokoomus ei halua heikentää varhaiskasvatusta, tuottavien toimijoiden asemaa ja lasten hyvää hoitoa.

Lue lisää
Näytä lisää