Tiedotteet

10.3.2021
Tiedote

Lahdessa kokoomusnuoret tavoittelevat yhtä valtuustopaikkaa

Tiedote 10.3.2021
Lahden Kokoomuksen Nuoret ry

Lahdessa Kokoomusnuorten kuntavaaliehdokkaita on viisi. Luku on samaa luokkaa edellisvuosien ehdokasmäärän kanssa. Mona Pyykkönen on 21-vuotias opiskelija ja Lahden Kokoomusnuorten puheenjohtaja, Johannes Mäkilä on 28-vuotias kauppatieteiden maisteri ja Lahden Kokoomusnuorten taloudenhoitaja, Jan Ahonen on 25-vuotias opiskelija ja myyjä, Bek Rajalin on 28-vuotias insinööri sekä Arttu Kaukinen on 26-vuotias diplomi-insinööri ja projektikoordinaattori. Kaikki ehdokkaat ovat uusia ehdokkaita Lahdessa paitsi Ahonen, joka oli ehdolla jo viime kuntavaaleissa. Ehdokkaisiin voi tutustua lisää Lahden Kokoomuksen nettisivuilta.

”Tarkoituksenamme on saada ainakin yksi alle 30-vuotias kokoomuslainen kaupunginvaltuutettu, sillä edellisillä kausilla sitä ei ole ollut. Olemme kasvattaneet jäsenmäärää ja aktivoinut yhdistyksen toimintaa huomattavasti viime vuosina. Mielestäni nuorten kuntavaaliehdokkaiden lista on hyvin laadukas, josta löytyy varmasti jokaiselle äänestäjälle jotain”, toteaa Lahden Kokoomusnuorten puheenjohtaja Mona Pyykkönen.

Valtakunnallisesti kokoomuksen nuorisojärjestö Kokoomusnuorten ehdokasmäärä kasvoi lähes 50 prosentilla vuoden 2017 luvuista.

”Kuntavaalit ovat olleet meidän prioriteettimme aina syksystä 2019 lähtien ja ehdokashankinnan eteen on tehty systemaattisesti töitä. Koronakriisin aiheuttamat mullistukset hidastivat työtämme hetkellisesti, mutta siitä huolimatta olemme saaneet pidettyä tahdin yllä. On uskomattoman hienoa nähdä, että työtä ei ole tehty turhaan, vaan myös tulosta on syntynyt!”, iloitsee Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

”Kokoomusnuoret ovat ottaneet viime vuosien aikana johtavan poliittisen toimijan roolin nuorten keskuudessa. Liittomme selkeä, vastuullinen ja tulevaisuuteen katsova linja ja sen pohjalta tehdyt rohkeat ja johdonmukaiset avaukset saavat kaikupohjaa suomalaisista nuorista. Ehdokasmäärän merkittävä kasvu on osoitus siitä, että Kokoomusnuoret nähdään parhaana väylänä vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan ja politiikkaan. Siitä olemme valtavan ylpeitä”, toteaa Pajula.

Lahden Kokoomuksen Nuoret ry:n jäsenet ovat ehdokkaana Lahden Kokoomuksen listalla. Lahden Kokoomuksella on vaaleissa täysi lista 88 ehdokasta.

LISÄTIETOJA:

Lahden Kokoomuksen Nuoret ry
puheenjohtaja
Mona Pyykkönen
mona.pyykkonen@live.fi
p. 044 2911715

Kokoomuksen Lahden Kunnallisjärjestö ry
Aleksanterinkatu 1
15110 Lahti

Poliittinen sihteeri
Tarja Honkalampi
tarja.honkalampi@kokoomus.fi
p. 041 319 2122

Verkkosivut:
www.lahdenkokoomus.fi

Facebook:
https://www.facebook.com/LahdenKokoomus

Twitter: