Tiedotteet

21.2.2024
Tiedote

Lahden kokoomuksen valtuustoryhmä kasvaa jälleen

Kuvassa on Juha Viljamaa

Kaupunginvaltuutettu Juha Viljamaa (ps.) siirtyy kokoomuksen valtuustoryhmään.  

Lahden kokoomuksen valtuustoryhmä ottaa Juha Viljamaan innolla vastaan ja pyrkii ryhmän kasvun kautta jatkamaan systemaattista ja johdonmukaista toimimista Lahden kaupungin parhaaksi.

Kokenut yrittäjä ja talousosaaja Juha Viljamaa pitää siirtymistään kokoomusryhmään järkevänä ja toteaa isommassa ja yhtenäisessä valtuustoryhmässä olevan suurempi vaikuttamisen mahdollisuus ja onnistumisen kulttuuri.

Valtuustoon 2021 vaaleissa hyvällä äänimäärällä valittu Viljamaa jatkaa: Kolme vuotta valtuustotyötä on tuonut uutta näkökulmaa ja lisää ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta. Valtuutettuna en ole voinut olla huomaamatta kokoomuksen hyvää ryhmähenkeä sekä ryhmän tinkimätöntä työnteon kulttuuria. Tunnistan tässä sen kokoomuksen, johon haluan palata. Olenkin osaltani valmis tekemään kovasti töitä Lahden asukkaiden ja veronmaksajien eteen.”

Lahden kokoomuksen valtuustoryhmässä on tällä hetkellä jo 20 jäsentä, 15 varsinaista valtuutettua sekä 5 varavaltuutettua.

Joulukuussa valtuustoryhmä toivotti tervetulleeksi uudeksi jäsenekseen kaupunginvaltuutettu Anita Närhen, joka aiemmin vaikutti Pro Lahti-ryhmässä.

 

Lisätietoja:

Toni Putula

Puh: 040 501 9796

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja

 

Juha Viljamaa

Puh: 0400 499 099

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuutettu