Tiedotteet

19.11.2021
Tiedote

Lahden kokoomukselle uusi hallitus ja puheenjohtaja – hyvinvoivat lahtelaiset ja menestyvä Lahti toiminnan keskiössä

Lahden Kokoomus

Tiedote 19.11.201

Lahden kokoomuksen syyskokouksessa 18.11.2021 keskusteltiin vilkkaasti kaupungille päätettävästä talousarviosta, alue- ja eduskuntavaaleista sekä yhteistyöstä eri toimijoiden ja sidosryhmien välillä. Vuoden 2022 puheenjohtajaksi valittiin MJD, HHJ Seija Kraft Tapionsalo.

Kunnallisjärjestöä kaksi vuotta johtanut Milla Bruneau jättää järjestön luottavaisin mielin uuden hallituksen ja puheenjohtajan vedettäväksi. ”Olen nauttinut valtavasti kokoomuslaisten kanssa tekemästäni yhteistyöstä. Kahden vuoden puheenjohtajuuden huipentuma oli kesällä käydyt kuntavaalit, joissa saimme lahtelaisilta äänestäjiltä vahvan mandaatin jatkaa yhteisten asioiden hoitamista. Erityisen iloinen olen siitä, että olemme saaneet hirmuisesti uusia, ahkeria ja kyvykkäitä jäseniä mukaan toimintaamme. Yhtenäinen kokoomuslasten joukko on kaikkien lahtelaisten etu. Siihen olemme panostaneet ja olen varma, että työ jatkuu tulevaisuudessakin.”, puheenjohtajatehtävät jättävä Milla Bruneau pohti syyskokouksen jälkeen.

Uutena puheenjohtajana aloittava Seija Kraft Tapionsalo on toiminut johtotehtävissä pankki- ja vakuutusalalla sekä monissa järjestöissä ja vapaaehtoisena mm. MLL:n Ystäväksi maahanmuuttajalle -hankkeessa. ”Olen iloinen ja innostunut uudesta tehtävästäni Lahden kokoomuksen johdossa. Syksyllä kuntavaaliehdokkaana lähdin mukaan poliittiseen toimintaan ja huomaan, että se tempaa mukaansa aina vain enemmän. Aikaisemmasta kokemuksestani ja verkostoistani on oiva apu tehtävässä onnistumisessa.”, tuore puheenjohtaja kommentoi tunnelmia uuden tehtävän kynnyksellä.

”Yhteistyö kokoomuksen sisällä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin sekä sidosryhmien kanssa on kuitenkin tärkein onnistumisen edellytys. Milla Bruneaun ja muiden edeltäjien esimerkillinen työ kokoomuksen johdossa tuo erinomaisen pohjan rakentaa aina vain loistavampaa menestystä jatkossa. Lahden kokoomuksessa on valtava määrä aktiivisia osaajia, jotka antavat ansiokkaasti panostaan kokoomuksen toimintaan. Kokoomuksessa on hyvä yhteishenki ja mielettömän upea positiivinen energia niin valtakunnallisesti kuin täällä Lahdessakin, joten yhdessä viemme kokoomuslaista ajattelua ja päätöksentekoa eteenpäin, mikä tuo hyvää koko Lahden elinkeinoelämälle ja asukkaille.” jatkaa uusi puheenjohtaja.

Uusi kunnallisjärjestön hallitus jatkaa työtä Lahden ja lahtelaisten hyvinvoinnin eteen yhdessä valtuustoryhmän kanssa mm. kuuntelemalla lahtelaisia eri tilaisuuksissa ja tapaamisissa.
Panostamalla yritysten kasvumahdollisuuksiin, kuntalaisten koulutusmahdollisuuksiin ja työllistymiseen Lahti kasvaa ja kehittyy ja lahtelaisten hyvinvointi lisääntyy.

Kokoomuksen Lahden kunnallisjärjestön hallitus 2022:
Mikael Seppälä, Susanna Norja, Sini Keituri, Ville Jäntti, Arja Rantala, Pekka Reiman, Linda Nevalainen, Ulla Päivelin, Johannes Mäkilä, Reijo Kantoluoto, Heidi Huldén, Reijo Oksanen, Raimo Salovuori, Mikko Kantosaari ja Terttu Pohjolainen.

Lisätietoja:

Milla Bruneau
p. 0400-408 951

Seija Kraft Tapionsalo
p. 040-557 9026