Tiedotteet

12.5.2021
Tiedote

Koronan jälkeinen Suomi -avoin verkkokeskustelutilaisuus

Koronan jälkeinen Suomi – avoin verkkokeskustelutilaisuus
Keskiviikkona 12.5. klo 8:15 – 9:45

Keskustelemassa ovat Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Lahden Kokoomuksen näkemyksiä keskustelun tuovat kunnallisjärjestön pj. Milla Bruneau, valtuustoryhmän pj. Toni Putula ja Lahden Elinvoima- ja työllisyysjaoston pj. Juha Rostedt.

Tilaisuus lähetetään suorana keskiviikkona 12.5. klo 8:15 – 9:45 Lahden Kokoomuksen Facebook-sivuilla.

Milla Bruneau haluaa keskittyä puolueen puheenjohtaja Petteri Orpon kanssa käytävässä keskustelussa tulevaisuuteen kuten Suomen koronan jälkeisiin kasvumahdollisuuksiin sekä Kokoomuksen kuntavaaliteemoihin, mutta toki on käytävä läpi myös päivänpolttavia aiheita niin EU:n elpymispaketista hallituksen puoliväliriiheen.

Toni Putula nostaa keskusteluun Minna Karhusen kanssa maakuntamallin ja siihen liittyvän Soteuudistuksen, vai pitäisikö tästä puhua toisin päin? Seurauksena on kuitenkin uusi hallinnon taso. Rahaa palaa valmisteluun, hoitoon pääsy ei nopeudu. Putula kysyy johtaako tämä malli uuteen verotustasoon, maakuntaveroon?

Juha Rostedt on perehtynyt laajalti yritysten toimintaedellytysten parantamiseen mm. Lahden Elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtajana. Yrittäjänä hänellä on myös näkemystä yritysystävällisyydestä. Rostedt kaipaa Mikael Pentikäiseltä ideoita ja toimintamalleja, joilla Lahdessakin voidaan rakentaa yritysten ja lahtelaisten elinvoimaa.

Tervetuloa seuramaan keskustelua.

Lisätiedot, haastattelupyynnöt:

Poliittinen sihteeri
Tarja Honkalampi
tarja.honkalampi@kokoomus.fi
p. 041 319 2122