Tiedotteet

13.3.2024
Tiedote

Kokoomuksen valtuustoryhmä kierrättää luottamushenkilöitään

Kokoomuksen valtuustoryhmä kertoo ensi viikon lopulla uusista henkilöistä eri tehtäviin, joita se tulee esittämään Lahden kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi 25.3.2024 ja kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi 15.4.2024.

Uudet vastuujaot johtuvat siitä, että kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja ja elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja Milla Bruneau aloittaa uusissa työtehtävissä huhtikuun alusta. Bruneaun uusi työ ei mahdollista kaupunginhallituksessa työskentelyä eikä etenkään 50%:n työvelvoitetta ja resurssia elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtajana. Bruneau pyytää eroa kaupunginhallituksen tehtävistä 1.4.2024 lähtien.

Lahden kokoomus haluaa varmistaa hyvän jatkuvuuden kaupunginhallituksen ja jaoston toiminnassa ja valmistelee uusien tehtävien täyttämistä vastuullisesti ja muiden valtuustoryhmien kanssa neuvotellen. Bruneau ei kommentoi uuteen työhönsä liittyviä asioita vielä. Tärkeintä tässä hetkessä on varmistaa kaupunginhallituksen ja jaoston työn mahdollisimman saumaton jatkuvuus sekä kokonaisuuteen liittyvien henkilövaihdosten johdonmukaisuus – kaupungin ja kaupunkilaisten etu edellä.

Lisätiedot:

Toni Putula
Puh: 040 501 9796
Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja