Teresa Rautapää

Rautapää on liikkeellä –­­­­­­­ määränpäänä Arkadianmäki

Olen vuosia kahvipöytäkeskusteluissa messunnut ihmisille ympärilläni, mikä kaikki päätöksenteossa menee pieleen: hulluja lakiuudistuksia, pöhköjä toimintatapoja, epäonnistuneita ratkaisuja. Kesäkuussa päätin, että kahvipöytämessuaminen saa riittää!

Politiikka ei ole vain harvojen laji. Arkadianmäelle tarvitaan monipuolinen joukko kansaa eri tavoin edustavia, aivan tavallisia suomalaisia.

Sellainen minä olen. Aivan tavallinen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, yhden miehen vaimo, kahden kouluikäisen äiti. Haluan edistää vastuullista, mutta inhimillistä politiikkaa kaiken sen äärellä, mikä on tärkeää: koulutus, sivistys, lapset ja nuoret – tulevaisuus.

Kutsun sinut mukaan matkalle, jonka tavoitteena on RAUTAPÄÄ EDUSKUNTAAN 2023. Se jännittää, suorastaan pelottaakin. Mutta samaan aikaan olen täynnä intoa ja halua!

Tutustu minuun, ajatuksiini ja vaaliteemoihini nettisivuillani www.teresarautapaa.fi. Lisäksi sometan kuin villi terrieri

Instagramissa www.instagram.com/teresarautapaa ja Facebookissa www.facebook.com/rautapaa.

Seuraa, tykkää, kommentoi ja vinkkaa tutuille! Nämä vaalit tehdään yhdessä, jotta ensi huhtikuussa vähintään yksi lahtelainen kokoomuslainen astelee eduskunnan ovista sisään kansanedustajana.

Sinisiä sydämiä!

Teresa