Sari Niinistö

Nyt on Niinistön aika

Olen lahtelainen vaikuttaja: hyvinvointikuntayhtymän (Päijät-Soten) hallituksen puheenjohtaja, 4. kauden kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu ja aluehallituksen jäsen, hyvinvoinnin- ja vapaa-ajan lautakunnan vpj. Olen ollut kansanedustajaehdokkaana v. 2011 (4231 ääntä) ja v.2015 (2668 ääntä). Olen toiminut16 vuotta erilaisissa paikallisissa, maakunnallisissa ja valtakunnallisissa luottamustehtävissä. Kun hyvinvointikuntayhtymä vuoden 2022 lopussa lakkaa, vapautuu minulla aikaa eduskuntavaalityöhön ja kansanedustajan tehtäviin. Jos tulen valituksi kansanedustajaksi, luovun osittain muistakin paikallisista tehtävistä voidakseni keskittyä täysipainoisesti eduskuntatyöhön.

Koulutuksiltani olen yo, terveydenhoitaja, diakonissa, kosmetologi ja kasvatustieteen maisteri (yleinen ja aikuiskasvatustiede). Henkilökohtainen elämäntilanteeni on nyt parempi kuin koskaan aiemmin kansanedustajuutta ajatellen. Koulutustavoitteeni täyttyivät 2021 maisteriksi valmistumisen myötä, lapset ovat kasvaneet ja minulla on paljon poliittista kokemusta ja verkostoja. Vahvuuteni ovat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, rohkeus, rehellisyys ja suhtautuminen politiikkaan vastuullisesti yhteisten asioiden hoitamisena. “Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.”

Kokoomus puolueena on minulle vahva arvovalinta. Sivistys, vastuu, kannustavuus, yritteliäisyys ja välittäminen ovat toimintaani ohjaavia arvoja. Yhteiskunnan on oltava kannustava ja heikoimmista on huolehdittava. ”Meillä ei ole hyvinvointiyhteiskuntaan varaa, ellemme hoida taloutta tasapainoon, kannusta ihmisiä yrittämään ja hillitse kustannuksia.” Tärkeimpiä tavoitteita minulle eduskunnassa ovat talouden saaminen tasapainoon, sosiaali- ja terveyspalveluiden tehokas järjestäminen, koulutukseen ja kasvatukseen panostaminen eli sivistys tulevaisuustekijänä ja kasvava Häme.

Lue lisää www.sariniinisto.fi ja liity tukiryhmään!

Ota yhteyttä Sari Niinistö 0504443700, sari@sariniinisto.fiwww.sariniinisto.fihttps://www.facebook.com/s.niinistohttps://www.linkedin.com/in/sariniinisto/