Sami Rive

Support Rive

Olen päättänyt asettua ehdolle kevään eduskuntavaaleihin. Nyt jos koskaan päätöksenteossa tarvitaan entistä enemmän sote-asioiden arjen asiantuntemusta. Meidän suomalaisten perusturvallisuus tulee turvata, se on hyvinvointivaltion perusedellytys. Pyrin siihen, että päätöksenteossa huomioidaan tosiasialliset syy-seuraussuhteet.

Minä olen aikaansaava ja jalat maassa seisova politiikan alkutaipaleella oleva perheen isä Hämeestä, Vesijärven kupeesta Lahest. Minulta löytyy rohkeus sanoa ja valmius tehdä.

Olen työskennellyt sote-alalla, akuuttihoitotyössä liki 30 vuotta. Valtaosan työurastani olen tehnyt kunnallisella työnantajalla. Urani alkoi pelastuslaitoksella jo vuonna 1994 ja on nyt päätynyt Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, jossa olen työskennellyt ensihoitopäällikkönä viimeiset kymmenen vuotta hyvin moninaisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä seuraten soten kehittymistä näköalapaikalta. Yrittäminen ja yrittäjyys ovat myös kulkeneet suvussamme. Näin ollen ymmärrän miksi työntekeminen ja yrittäminen tulee olla kannattavaa. Tämänhetkiset luottamustehtäväni hyvinvointialueen valtuutettuna sekä asiakas- ja osallisuuslautakunnan varapuheenjohtajana ovat näyttäneet toteen, että pitkällä yhteistyöllä moniviranomaisverkostossa on hyötyä myös politiikassa.

Haluan, että Suomi on tulevaisuudessakin turvallinen, elinvoimainen ja hyvä paikka elää, asua, tehdä työtä sekä yrittää. Haluan, että Suomi on maa, jossa ensisijaisesti huolehdimme meidän suomalaisten perusedellytyksistä hyvään elämään. Päätökset, joissa katsomme tulevaisuuteen, ytimessä tulee olla Suomen kansan etu.

Työ, terveys ja turvallisuus.

Tule mukaan vaalikampanjaani, tiimissäni on aina tilaa uusille osallistujille! Lue lisää verkkosivuiltani https://www.samirive.fi/

seuraa ja tue matkaani kohti eduskuntavaaleja sometileiltäni: Facebookissa https://www.facebook.com/rivesami ja Instagramissa https://www.instagram.com/samirive_kokoomus/. Voit tukea matkaani tykkäämällä, kommentoimalla ja jakamalla julkaisujani eteenpäin!

 

Lähde mukaani matkalle!

Sami Rive