Milla Bruneau

Millan mukana

Olin Lahden kokoomuksen ääniharava viime kesän kuntavaaleissa ja toimin kaupunginhallituksen elinvoima- ja työllisyysjaoston 50 % resursoituna puheenjohtajana ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi toimin mm. Päijät-Hämeen hyvinvointialueen aluevaltuuston ja Päijät-Hämeen maakuntavaltuuston valtuutettuna ja useiden eri organisaatioiden hallitustehtävissä. Lue lisää verkkosivuiltani https://www.millabruneau.fi/kuka-olen

Ensimmäisen eduskuntavaalikampanjani jälkeen olen toiminut vuodesta 2019 lähtien Kokoomuksen Hämeen piirin varakansanedustajana.

Olen hyödyntänyt poliittisella urallani yli 20 vuoden kokemusta media-alalta, vahvoja johtajuus- ja viestintätaitoja sekä vankkaa näkemystä kansainvälisestä liiketoiminnasta. Ensimmäisellä valtuustokaudellani sain johtaa Kokoomuksen valtuustoryhmää ja pääsin Lahden kaupunginhallituksen jäseneksi. Toisella kaudella nousin Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi, ensimmäisenä naisena kaupungin historiassa.

Nyt virittäydyn ensi kevään eduskuntavaaleihin ja tukiryhmässäni on tilaa kaikille halukkaille. Ilmoittautumislinkki löytyy täältä. Syksyllä avaan kamppisteemojani. Tulevan hallituksen ja eduskunnan työ tulee olemaan valtavan haastava ja hommiin tarvitaankin eri liemissä keitettyjä kokeneita tekijöitä. Kaikki neuvot ovatkin tarpeen, kun Suomea viedään seuraavalle vuosikymmenelle tilanteessa, jossa maata ovat ravisuttaneet globaalit kriisit ja nykyhallitus vaan jatkaa velkahumppaansa.

 

Pidetään yhteyttä.

 

Milla Bruneau

varakansanedustaja, yritysjohtaja