Blogi

Entistä vahvempi Lahden Kokoomus rakentaa tulevaisuutta

Puheenjohtajan tervehdys

Entistä vahvempi Lahden Kokoomus rakentaa tulevaisuutta

Lahden alueen pärjäämisen ja kuntalaisten hyvinvoinnin kannalta on tulevalla valtuustokaudella vahvistettava alueen työllisyyttä. Työllisyysasteen nostamisessa ja verokertymän kasvattamisessa menestyvien, kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten rooli on merkittävä.

Lahden Kokoomus ymmärtää ja tunnistaa, että vain panostamalla verokertymän kasvattamiseen sekä järkevään kaupungin taloudenpitoon pystymme varmistamaan lahtelaisten lasten, nuorten, työssäkäyvien ja vanhusten laadukkaat palvelut eli hyvän ja helpon arjen.

Me kokoomuslaiset olemme valmiita tähän ilman kaikkien elämää kurjistavia veronkorotuksia.

Lahden Kokoomus jätti kuntavaaleille asetettuun alkuperäiseen määräaikaan mennessä täyden 88 kuntavaaliehdokkaan listan. Asettamamme tavoite monipuolisesta, laadukkaasta ja uusiutuvasta ehdokaslistasta onnistui jopa yli odotusten.

60% kuntavaaliehdokkaistamme on uusia, mikä kertoo puolueen kiinnostavuuden lisääntymisestä ja uudistumisesta.

Erityisen iloinen olen siitä, miten tämä porukka on alusta lähtien osoittanut kiitettävää yhteistyöhalua ja -kykyä sekä erittäin vahvaa sitoutumista yhteisten asioiden hoitoon sekä kampanjointiin. Olemme panostaneet verkkonäkyvyytemme mm. uudistamalla verkkosivumme sekä löytäneet uusia tapoja kuntalaisten tavoittamiseen sosiaalisen median kautta. Tulemme toki näkymään myös katukuvassa sekä perinteisessä mediassa.

Facebook-tapahtumamme ovat viimeisen kahden kuukauden aikana tavoittaneet tuhansia silmäpareja.

Pandemiasta johtuviin kokoontumisrajoituksiin suhtaudumme vakavasti ja vastuullisesti. Valitettavasti Lahdessa se tarkoittaa hyvin rajoitettua kampanjointia ihmisten parissa, mutta kyllä me keinot keksimme. Nyt onkin tärkeää, että jokainen kokoomuslainen käy aktiivista keskustelua omissa porukoissaan tuleviin kuntavaaleihin liittyen ja tuo esille kokoomuslaisia ehdokkaita.

Vain annetut äänet lasketaan – kenenkään ei sovi luottaa siihen, että oma ehdokas menisi läpi joidenkin muiden antamilla äänillä.

Kokoomus on Suomen vahvin kuntapuolue. Me osaamme hoitaa paikallisia asioita parhaiten, jotta oma asuinympäristömme on parempi ja turvallisempi. Me otamme kuntalaisten asiat vakavasti ja haluamme luoda paikallisille yrityksille mahdollisuuden menestyä ja kaikille kuntalaisille mahdollisuuden voida hyvin.

Kokoomus on ainoa oikea vaihtoehto kaupungin uudelleenrakentamiseksi erityisesti pandemian jälkeen, koska osaamme taloudenpidon, kykenemme yhteistyöhön, tuomme pöytään ratkaisuja ja toiminnallamme lisäämme kuntalaisten luottamusta johdonmukaiseen päätöksentekoon.

Muista käydä äänestämässä – vain annetut äänet lasketaan!

Milla Bruneau
Kokoomuksen Lahden
Kunnallisjärjestön puheenjohtaja