Heinonen Krista 33 v. Karisto

Tuotantopäällikkö, Tapahtuma-ala

Kulttuuri edistää sosiaalista hyvinvointia sekä alueen elinvoimaa.

Teen työtä viihteen parissa, tapahtumissa ympäri Suomea. Minusta on upeaa olla luomassa elämyksiä ihmisille ja toimia sen kaiken taustalla. Lähdin ehdokkaaksi, koska tahdon toimia taustavaikuttajana myös asuinpaikkaani koskevissa asioissa. Haluan toimia aktiivisesti yhteisien asioiden eteen.

Elämyksiä. Tämä on se, jota teen nyt ja haluan tehdä myös jatkossa. Näen Lahdessa paljon potentiaalia houkuttelevana kulttuuri- ja tapahtuma-alueena. Lahden kiinnostavuutta tulee nostaa niin matkailijoiden kuin asukkaiden näkökulmasta. Uskon, että vaikean koronavuoden jälkeen Lahdessa on edelleen laaja kulttuuritarjonta. Kulttuurilla on suuri merkitys kuntien elinkeinoelämälle, ei unohdeta sitä.

Kuntapolitiikassa mukana oleminen on konkreettisin tapa vaikuttaa asioihin. Päätöksenteko vaatii kuuntelua ja keskustelua ja kokoomuksen riveissä pääsen rakentamaan sivistynyttä politiikkaa ja parempaa tulevaisuutta. Lahdessa on vetovoimaa ja täällä on hyvä asua ja elää. Elinvoimaisen kunnan eteen on kuitenkin tehtävä työtä. Haluammehan kaikki itsellemme sujuvan arjen ja hyvän elinympäristön. Ehdolla oleminen vaatii rohkeutta ja faktoihin perustuvaa asiantuntijuutta. Osallistumalla päätöksentekoon minulla on aito mahdollisuus vaikuttaa kaupunkimme elinvoimaisuuden kehittämiseen ja kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen. Nämä päätökset vaikuttavat niin minun kuin sinunkin arkeen.

    Elävä Lahti
    Kulttuurin tulee näkyä kaupungissa
    Kuntien vahva elinkeinoelämä
    Kuntalaisten sujuva arki